• Acolo unde straluceste privirea, e de prisos diamantul. (V.Hugo) !

    Nunta Bogdan & Diana





    Timiditate, stres, emotii...spre Marea Iubire: Tipsuri pentru a usura sindromul 'Wedding Panic'
    In ziua Nuntii suntem coplesiti de aceste stari inutile, aproape ca ne pierdem mintile.



    De ce ? Pentru ca urmeaza Casatoria ?! ...

    Chiar daca suntem plini de stres cu privire la ziua cea mare, asta nu inseamna ca trebuie sa lasam sa ne copleseasca aceste stari si sa ne temem ca ne casatorim cu persoana nepotrivita. Probabil ca temerile acestea nu au nimic de a face cu casatoria in sine, totul tine de organizarea nuntii : daca voi calca stramb spre altar, char daca nu vom avea tot ce ne dorim din cele planificate, chiar daca nu ajung parintii si nu stim ce vom face ... ; Probabil faptul ca vom fii mereu in centrul atentiei, cu gandul acesta ne cam speriem .



    Pentru genurile de oameni timizi un discurs in biserica poate duce chiar la pune nunta pe modul ''off'' . Cea mai mare frica este ca se va produce ceva jenant la nunta lor.



    Pastrati anxietatea la distanta si concentrati-va pe adevaratul sens al vietii!



    Ma gandesc la nunta ca la o zi oarecarea:''-Cui ii va pasa daca imi calc toata rochia? sau daca ma balbai cand imi spun speechul, sau daca ajung chiar sa cad in timpul dansului?'' , in fond totul se cuvine ca sa fie o zi cu multa bucurie si fericire , si la urma urmei "-Chiar de s-ar intampla ceva in timpul nuntii la sfarsit tot casatoriti vom fi !''

    Fie sunt fluturasi domoli , fie panica la nivel inalt, exista mai multe tehnici de ajutor care va pot ajuta in a alunga aceste sentimente negative.



    Unul din lucrurile pe care le putem face pentru a scapa de aceste sentimente ar fi planificarea timpurie a nuntii. Nu amana, cateva zile mergi pe jos pana in capatul celalalt al orasului, pregatind totul in avans scapati de stres!



    O alta tehnica de reducere a emotiilor este cea de ''vizualizare'' - Imaginandu-ne ca suntem in viitor, sa spunem in luna de miere pe o plaja, si ne gandim la nunta ce a trecut si iti inchipui ca discutati despre cat de reusita si minunata a fost Nunta.



    O alta metoda ar fi cea de '' primire / intampinarea a invitatilor de la nunta cu proprii tai ochi !''
    Daca evitati contactul vizual la nunta se va crea tensiune, nu ve-ti simti ca faceti parte din nunta, e ca si cum v-ati pedepsi si ati sta la un colt.



    Si o ultima sugestie: ''- NU VA CRAMPONATI DE PERFECTIUNE !''






















    Nu trebuie sa va ganditi ca totul va merge perfect, chiar daca nu va fii totul perfect incercati sa iesiti usor din situatie fara a lasa ca sa va strice ziua ceva.

    2 comentarii:

    ana@.fotografnunti.org spunea...

    O poveste de dragoste ca in filme,o nunta exceptionala,o mireasa superbe.Felicitari,casa de piatra si tot ce va doriti.Pozele spun tot, culorile sunt extraordinare, incadrarea si unghiul din care a fost realizata ma face sa cred ca cel care a realizat o este un specialist!!!

    Hoteluri Tulcea spunea...

    Va sta foarte bine impreuna, parca sunteti scosi din filme, casa de piatra!

     

    Cunoasteti-ne

    De ce sa alegeti Adelak Photography pentru a captura memoriile dumneavoastra? iata de ce:
    - ne implicam profund in fiecare si oricare dintre sesiunile ce le avem.
    - o sesiune de foto cu noi nu este doar o sedinta veche facuta... este o noua experienta
    - fiecare sesiune este speciala in parte si reflecta personalitatea clientilor nostri.
    - ne simtim mult mai bine stiind ca vreo 20 de ani de acum incolo va ve-ti uita din nou la aceste fotografii (amintiri), zambind.
    - Ne place ceea ce facem
    - Suntem trup si suflet pentru ceea ce facem
    - Iubim ceea ce facem
    - Iubim ceea ce facem
    - Iubim ceea ce facem
    Cv -ul meu in arta foto il mai gasiti si la adresa :
    www.adelak.ro
    Vizitati-ne si la adresa de Facebook

    Experienta noastra

    Suntem specializati in special in imortalizarea Nuntilor deosebite , si lucram cu clienti noi sau fideli de mai bine de 7 ani.
    Fie că sunteţi la stadiul de alegere a culorilor pentru nunta voastra sau la faza de a alege o anume temă... Adelak Photography & Videography poate fi ghidul dumneavoastră in alegerea stilului de nunta.
    Doriti o nunta nostalgica, care sa va ramana ca amintire vesnica de neuitat ? Suntem ''Pentru'' stilul de nunta vintage/ modern/ classic , si dorim sa va oferim idei de nunta de la foste mirese / cupluri cu imaginatie pentru niste fotografii de epoca / look atemporal sau stilul dorit de dumneavoastra . . .

    Despre

    Lucram cu stil, eleganta, rafinament artistic, romantic si contemporan, vasta imaginatie in suprinderea momentelor cheie ....
    Oferim fotografii deosebite la evenimente precum :
    Nunti, Botezuri, sedinte foto in studio, sedinte foto outdoor , poze pentru clasele terminale (generala/liceu) de clasa a VIII-a sau a XII-a, Book fotomodele / Bebelasi / Familie