• Acolo unde straluceste privirea, e de prisos diamantul. (V.Hugo) !

  Nunta inocenta a doi indragostiti !
  Ce este căsătoria ?Ideea e că un motiv pentru a te putea căsători este de a-ţi exprima dragostea unul pentru celalalt . Iubirea este o parte importantă a căsătoriei desigur, dar aceasta nu este o condiţie obligatorie. La urma urmei, viaţa reală in căsătorie nu este ca un film de la Hollywood, nici o poveste de-a Cenusaresei; în cazul de fata povestea de dragoste terminandu-se la nunta.


  Concluzie: povestea de dragoste începe la nunta si ar trebui sa creasca pe parcursul mariajului.

  Nunta nu este căsătoria. Nunta este o poarta de acces la căsătorie, un angajament oficial in scris cu acorduri contractuale. Căsătoria este un angajament oficial scris între două persoane, cu drepturi clar enunţate şi responsabilităţi pe ambele părţi.
  Argumentele cu privire la ceea ce este căsătoria tind să se concentreze doar pe una din cele trei componente

  - tineri, societate sau copii, dar de fapt este un pic din toate cele trei.
  Aceste drepturi şi responsabilităţi sunt recunoscute de către societate în general, şi puse în aplicare fie în mod legal sau social. În cultura noastră, un exemplu asemanator este de obicei numita fidelitate. Aceasta este, de obicei, o aşteptare clară pentru ambii soţi, şi societate în general.


  Căsătoria are un loc central în religie.  Deci pe aspect religios, aici este ceea ce Islamul spune: că o căsătorie este un semn divin, pentru că soţii pot găsi pace şi mulţumire fiecare in parte , şi că dragostea şi mila au fost lasate între ele.

  În esenţa sa, căsătoria este în beneficiul celor două persoane implicate, crearea unei uniuni liniştite şi pline de iubire.

  In urma cu mai mult de o sută de ani , o scriitoare a făcut o observaţie : "Am găsit căsătoria cosiderata de cele mai multe popoare ciudata, si am descoperit căsătoria, căsătoria în sine, aproape identica peste tot (...) cea mai mare dintre toate artele este arta de a convietui unii cu ceilalţi - mai presus de toate , arta de a trai cu cel mai apropiat inimii şi cu cei dragi. Câti dintre copiii noştri vor învăţa vreodată alfabetul ei "?


  0 comentarii:

   

  Cunoasteti-ne

  De ce sa alegeti Adelak Photography pentru a captura memoriile dumneavoastra? iata de ce:
  - ne implicam profund in fiecare si oricare dintre sesiunile ce le avem.
  - o sesiune de foto cu noi nu este doar o sedinta veche facuta... este o noua experienta
  - fiecare sesiune este speciala in parte si reflecta personalitatea clientilor nostri.
  - ne simtim mult mai bine stiind ca vreo 20 de ani de acum incolo va ve-ti uita din nou la aceste fotografii (amintiri), zambind.
  - Ne place ceea ce facem
  - Suntem trup si suflet pentru ceea ce facem
  - Iubim ceea ce facem
  - Iubim ceea ce facem
  - Iubim ceea ce facem
  Cv -ul meu in arta foto il mai gasiti si la adresa :
  www.adelak.ro
  Vizitati-ne si la adresa de Facebook

  Experienta noastra

  Suntem specializati in special in imortalizarea Nuntilor deosebite , si lucram cu clienti noi sau fideli de mai bine de 7 ani.
  Fie că sunteţi la stadiul de alegere a culorilor pentru nunta voastra sau la faza de a alege o anume temă... Adelak Photography & Videography poate fi ghidul dumneavoastră in alegerea stilului de nunta.
  Doriti o nunta nostalgica, care sa va ramana ca amintire vesnica de neuitat ? Suntem ''Pentru'' stilul de nunta vintage/ modern/ classic , si dorim sa va oferim idei de nunta de la foste mirese / cupluri cu imaginatie pentru niste fotografii de epoca / look atemporal sau stilul dorit de dumneavoastra . . .

  Despre

  Lucram cu stil, eleganta, rafinament artistic, romantic si contemporan, vasta imaginatie in suprinderea momentelor cheie ....
  Oferim fotografii deosebite la evenimente precum :
  Nunti, Botezuri, sedinte foto in studio, sedinte foto outdoor , poze pentru clasele terminale (generala/liceu) de clasa a VIII-a sau a XII-a, Book fotomodele / Bebelasi / Familie