• Acolo unde straluceste privirea, e de prisos diamantul. (V.Hugo) !

  Autumn Trash the Dress - After Wedding Shooting  Toamna este, probabil, cel mai fotogenic sezon al anului. Acesta dispune de apusuri de soare cu foc, și lumina cu o culoare de portocală bogat în copaci aramii cu o multitudine de frunze cazătoare și o pătură din acestea completând acest peisaj de basm in care noi am adaugat doi miri deosebit de frumosi si expresivi.

  Oportunități pentru a lua imagini de toamnă , de vis si romantice sunt de multe ori trecătoare, vremea fiind in perioada aceasta destul de imprevizibila si de asemenea si ziua este destul de scurta si beneficiem doar putin de o adiere si o atingere calda din partea soarelui iar peste 2 -3 ceasuri sa ''dâardâim de frig'' :)

  Cu un pic de răbdare și o planificare bună, puteți obține unele fotografii uimitoare de toamna, care vor fi un deliciu pentru ochii vostri si orice efort depus de dumneavoastră, fie cu idei legate de acesorii foto, fie cu putina bunavointa si rabdare (mai mult in cazul barbatilor), nu va fi in zadar !

  Noi am ales o locatie destul de frecventata de miri (deci cu insemnatate sufleteasca pentru acestia), un loc in care ei vin mereu pentru a se relaxa si a uita de grijile cotidiene . Un loc destul de aproape de orasul Timsoara, dar cu totul diferit - centrul  Hereneacova , imediat dupa cramele Recasului.

  Dupa cum se observa si in fotografii locul acesta nu numai ca este foarte potrivit pentru sedinte foto cu Miri si Mirese dar acest loc ii si ajuta foarte mult sa fie si binedispusi si nu este necesar de un efort foarte mare din partea mea ca si fotograf sa le explic mereu ca ei, respectiv un print si o printesa,  trebuie sa joace in povestea de iubire a lor ,cu alte cuvinte atmosfera ii ajuta atat de mult incat nu e necesar sa le explic cum sa pozeze.
  Cuvintele ..mele..pălesc in fata acestor imagni :)
  Vizionare placuta !
  Postare by Ade Ks.

  0 comentarii:

   

  Cunoasteti-ne

  De ce sa alegeti Adelak Photography pentru a captura memoriile dumneavoastra? iata de ce:
  - ne implicam profund in fiecare si oricare dintre sesiunile ce le avem.
  - o sesiune de foto cu noi nu este doar o sedinta veche facuta... este o noua experienta
  - fiecare sesiune este speciala in parte si reflecta personalitatea clientilor nostri.
  - ne simtim mult mai bine stiind ca vreo 20 de ani de acum incolo va ve-ti uita din nou la aceste fotografii (amintiri), zambind.
  - Ne place ceea ce facem
  - Suntem trup si suflet pentru ceea ce facem
  - Iubim ceea ce facem
  - Iubim ceea ce facem
  - Iubim ceea ce facem
  Cv -ul meu in arta foto il mai gasiti si la adresa :
  www.adelak.ro
  Vizitati-ne si la adresa de Facebook

  Experienta noastra

  Suntem specializati in special in imortalizarea Nuntilor deosebite , si lucram cu clienti noi sau fideli de mai bine de 7 ani.
  Fie că sunteţi la stadiul de alegere a culorilor pentru nunta voastra sau la faza de a alege o anume temă... Adelak Photography & Videography poate fi ghidul dumneavoastră in alegerea stilului de nunta.
  Doriti o nunta nostalgica, care sa va ramana ca amintire vesnica de neuitat ? Suntem ''Pentru'' stilul de nunta vintage/ modern/ classic , si dorim sa va oferim idei de nunta de la foste mirese / cupluri cu imaginatie pentru niste fotografii de epoca / look atemporal sau stilul dorit de dumneavoastra . . .

  Despre

  Lucram cu stil, eleganta, rafinament artistic, romantic si contemporan, vasta imaginatie in suprinderea momentelor cheie ....
  Oferim fotografii deosebite la evenimente precum :
  Nunti, Botezuri, sedinte foto in studio, sedinte foto outdoor , poze pentru clasele terminale (generala/liceu) de clasa a VIII-a sau a XII-a, Book fotomodele / Bebelasi / Familie