• fotograf nunta , fotograf timisoara, targ de nunta timisoara 2013
 • Va asteptam la un alt Festivalul de nunti “IM MARRIAGE” – perioada 1-3 feb 2013 - la Iulius MAll Timisoara-
  Venim acolo pentru dumneavoastra viitori miri si mirese, si va propunem solutii pentru organizarea nuntii voastre pana in cele mai mici amanunte.


  Acest eveniment este unul dintre cele mai elegante dintre toate targurile organizate in Timisoara.
  Acest eveniment va da posibilitatea voua mireselor sa intalniti profesionistii care pot sa va faca ziua nuntii ceva de care sa va amintiti mereu si noi Adelak Photography & FeelArt Videography suntem acolo mandri sa facem parte din aceasta traditie inca o data.

  Bănăţenii care s-au decis să-şi unească destinele în acest an sunt aşteptaţi la cel mai îndrăgit târg de profil, organizat de IULIUS MALL Timişoara. În perioada 1-3 februarie 2013, în intervalul orar 10.00 – 22.00, tinerii vor putea alege dintr-o gamă completă de servicii care să le transforme nunta într-un moment unic, în cadrul celei de-a şaptea ediţii a Festivalului de Nunţi „IM Marriage”.

  Timp de trei zile, la demisolul, parterul şi etajul IULIUS MALL Timişoara vor fi găzduiţi peste 90 de expozanţi, specializaţi în servicii, produse, idei sau sfaturi pentru pregătirea unei nunţi de vis. Cuplurile vor avea posibilitatea să aleagă soluţiile potrivite lor, evenimentul fiind unul de amploare în acest domeniu.

  Rochii de mireasă pentru cele mai pretenţioase gusturi, moderne sau clasice, costume de mire de o eleganţă aparte, propuneri diversificate de verighete, meniuri şi torturi sofisticate, decoraţiuni fastuoase şi aranjamente florale menite să definescă petrecerile de poveste, invitaţii de nuntă inedite şi specialişti capabili să surprindă momentele importante în imagini spectaculoase se vor găsi într-un singur loc, la Festivalul de Nunţi organizat de IULIUS MALL Timişoara.

  Festivalul de Nunţi „IM Marriage” desfăşurat la IULIUS MALL Timişoara este soluţia în organizarea nunţii mult visate, prin cele mai atrăgătoare oferte.

  Pentru mai multe informatii despre locatie, program, alte... va rugam sa folositi urmatoarele contacte :
  Adela K. - 0723.839.426
  Flavius M. - 0749.327.415

  www.adelak.ro

  Abia asteptam sa va intalnim, viitori miri, in aceasta regala, frumoasa , eleganta locatie si suntem entuziasmati in a va ajuta sa va planuiti Speciala Zi !

  info eveniment si pe http://www.iuliusmall.com/timisoara/eveniment/im-marriage_709
bv. republicii nr. 9Timisoara, Romania