• Acolo unde straluceste privirea, e de prisos diamantul. (V.Hugo) !

    nunti diverse




       Nunta ...   
    Ce  stil   fotografic  poate face  dreptate 
    unui  eveniment  atat  de  important ?


    Abordarea foto-jurnalistica din aceasta zi speciala, surprinde in timp real evenimentele in care acestea se desfasoara...In abordarea traditionala, de obicei, oamenii pozeaza pentru aparatul de fotografiat si fiecare detaliu este atent examinat ... 








    Noi nu incercam sa punem etichete sau sa punem baza, pe acest gen de fotografii, nici sa ne legam de vreo astfel de asemanare/abordare data.


    Cand evenimentul se desfasoara, vom combina mai multe tehnici pentru a surprinde acele momente unice, emotii, sentimente si  tot ceea ce conteaza si face parte din povestea voastra.


    Rolul nostru in fotografia de nunta este acela de regizor in aceast film iar dumneavoastra sunteti artistii ce au rolul principal din aceasta zi...



    A-ti auzit spunandu-se ca " o imagine valoreaza cat o mie de cuvinte " si credem ca noi nu suntem doar '''pozari '' ci facem totul in scopul de a da viata unei poze atunci cand peste timp ea va fi poate doar o amintire .

     In timpul consultarii pre - nunta ne impartasim ideile si viziunile cu clientii nostri, dar, desigur, aveti ultimul cuvant. 
    Suntem aici pentru a imortaliza momentul dumneavoastra  asa cum va doriti. 



    Ne place sa satisfacem toate cuplurile in avans - in mod normal, inainte de semnarea contractului - astfel incat sa va simtiti confortabil alaturi de noi ; 
      ... si gasim de asemenea, ca o sesiune de fotografie pre-nunta/logodna pune unele cupluri, la usurinta de a fi pozati in ziua nuntii lor, si ne ajuta sa deosebim in avans imaginile si pozitiile care v-ar avantaja. 



    Suntem mandri de a fi flexibili; fotografia este o arta, nu o stiinta, imaginile vrem sa vi le oferim ca fotografii de care sa va bucurati. 

    Fotografiile noastre sunt in totalitate digitale si toate pachetele noastre includ un disc personalizat  cu imagini post-produs digital asa ca sunteti liberi sa imprimati sau sa reproduce-ti dupa cum doriti.
    Numarul de imagini pe care le oferim depinde de o varietate de factori, inclusiv de ore, de fotografiile alese pentru o carte-book, de timpul disponibi in ziua de nunta pentru portrete si dimensiunea fotografiilor de la nunta ta. 


     de timpul disponibil in ziua de nunta pentru portrete si dimensiunea fotografiilor de la nunta ta. 


    Folosim echipamente profesionale: camere digitale, lentile schimbabile si flash-uri de la producatori precum Canon. 
    La baza sta un echipament de arta la care vom adauga pasiunea noastra pentru fotografie - care este abordarea noastra. 
    Ne uneste o dragoste sincera de fotografie, nunti si oameni, si cuplurile noastre ne spun ca stralucesc prin intermediul nostru in fotografia de nunta. 

    Lasam fotografiile noastre sa vorbeasca pentru noi. 
    Pentru a ne descrie, in cateva cuvinte, in fotografiile ce le facem putem include cuvintele "artistic", "frumos" si "natural". 
    Cuplurile noastre ne descriu ca fiind "prietenosi", "aratosi", "o placere sa lucrezi cu", si fotografi care "nu ne-au supus unor mari eforturi". 




    "Nu privesc fotografia ca pe un loc de munca, ci ca  pe o reflectare a artei si ca o pasiune a ceea ce imi iubesc sa fac. Vad in fotografie ca si in pasajele din trecerea timpului. Ele sunt un moment care se intampla intr-o fractiune de secunda, unice pentru acel moment si nu se vor intampla vreodata, niciodata din nou. "
    ... Adela K.

    2 comentarii:

    Anonim spunea...

    fffffrumos adelush:)good job:*

    Fotograf nunti spunea...

    Foarte frumos ! :) felicitari!

     

    Cunoasteti-ne

    De ce sa alegeti Adelak Photography pentru a captura memoriile dumneavoastra? iata de ce:
    - ne implicam profund in fiecare si oricare dintre sesiunile ce le avem.
    - o sesiune de foto cu noi nu este doar o sedinta veche facuta... este o noua experienta
    - fiecare sesiune este speciala in parte si reflecta personalitatea clientilor nostri.
    - ne simtim mult mai bine stiind ca vreo 20 de ani de acum incolo va ve-ti uita din nou la aceste fotografii (amintiri), zambind.
    - Ne place ceea ce facem
    - Suntem trup si suflet pentru ceea ce facem
    - Iubim ceea ce facem
    - Iubim ceea ce facem
    - Iubim ceea ce facem
    Cv -ul meu in arta foto il mai gasiti si la adresa :
    www.adelak.ro
    Vizitati-ne si la adresa de Facebook

    Experienta noastra

    Suntem specializati in special in imortalizarea Nuntilor deosebite , si lucram cu clienti noi sau fideli de mai bine de 7 ani.
    Fie că sunteţi la stadiul de alegere a culorilor pentru nunta voastra sau la faza de a alege o anume temă... Adelak Photography & Videography poate fi ghidul dumneavoastră in alegerea stilului de nunta.
    Doriti o nunta nostalgica, care sa va ramana ca amintire vesnica de neuitat ? Suntem ''Pentru'' stilul de nunta vintage/ modern/ classic , si dorim sa va oferim idei de nunta de la foste mirese / cupluri cu imaginatie pentru niste fotografii de epoca / look atemporal sau stilul dorit de dumneavoastra . . .

    Despre

    Lucram cu stil, eleganta, rafinament artistic, romantic si contemporan, vasta imaginatie in suprinderea momentelor cheie ....
    Oferim fotografii deosebite la evenimente precum :
    Nunti, Botezuri, sedinte foto in studio, sedinte foto outdoor , poze pentru clasele terminale (generala/liceu) de clasa a VIII-a sau a XII-a, Book fotomodele / Bebelasi / Familie