• Acolo unde straluceste privirea, e de prisos diamantul. (V.Hugo) !

  Sfaturi Nunta

   Tot ce trebuie sa stii despre fotograful Nuntii Tale!
  Cum sa pozezi pentru fotograful nuntii Tale

  Cum sa te asiguri că oferi cele mai bune pozitii care sa te reprezinte pentru cele mai bune fotografii?

  Va voi spune cum să realizati fotografii de nunta perfecte, cu câţiva paşi simpli ...

  Ziua nuntii tale este sansa ta de a fi tratat ca o stea, astfel încât se subînţelege că pozarea nuntii este o parte foarte importantă a zilei.  Imagini uimitoare întotdeauna provin din distracţie şi nu facand poza într-un mod prea serios. Dacă sunteţi dornici de a avea niste poze potrivite a cuplului in ziua cea mare , aici sunt câteva sfaturi care vă pot ajuta sa realizati fotografii strălucitoare, fără tam-tam:  1.Nu te uita in în lentila fotografului cu excepţia cazului în care fotograful va cere aceasta.

  Nimic nu va va face sa aratati mai ciudat decât forţând în mod constant un zambet nervos la aparatul de fotografiat. Încercaţi să uitaţi ca aparatul de fotografiat este acolo. Ascultaţi cu atenţie direcţii şi, dacă nu sunteţi sigur in ce poziţie să vă puneţi întreba-ti fotograful dvs. -"Poţi să vii sa imi aratăti cum vrei să fiu?"


  2.Cel /cea pe care il/o iubesti !


  Tocmai te-ai căsătorit cu cel pe care il iubesti! Dacă vă simţiţi un pic sub presiune, luati-va putin timp pentru a avea un mic chat, probabil că nu a-ti avut mult timp pentru a vorbi despre ziua voastra încă - zâmbetele naturale vor proveni apoi din abundenţă.  3. Luati-va cat timp aveti nevoie...

  Dacă aţi fost direcţionat să va uitati la distanţă, intr-un punct fix, sau va tineti mainile si capul într-un mod special, face-ti acest lucru şi apoi păstrati pozitia de poza pana cand vi se da 'OK' –ul . Nu vă faceţi griji dacă simtiti ca jucati "statui muzicale" - fotografiile nu vor da această impresie, deloc.


  4. Fi asemenea unui model... sau : ''GO Vogue'' !

  Sa fim seriosii!!! Nu vei mai avea o asemenea şansă de a mai face aceste poze inca o data niciodata.
  Dacă sunteţi o pereche încrezătoare şi mereu a-ţi visat sa deveniti un star, nu-ţi fie frică pentru a trece peste acest hop şi de a acţiona un pic mai dramatic. Fie că vrei să mergi pe un look de genul filmului ‚Pe aripile vantului’’ sau ceva un pic mai mult comercial, albumul iti va fi completat cu imagini care sunt mult mai romantice si emotionale.

  5. Nu-ti fie frica sa faci sugestii


  Nu iti vei ofensa fotograful - ei vor indragi lucrul acesta! Este mult mai plăcut a fotografia un cuplu care se bucură în mod evident in a poza şi vor să puna propriile lor amprente asupra lucrurilor. Dacă aveţi în minte ceva pe care doriţi să încercaţi , să nu vă fie teamă de a spune "Ce zice-ti daca am face asta?"  6.Scăpa-ti-vă de audienţă

  Credeţi sau nu, aceasta poate fi o misiune grea de indepartare a familiei - unchii par a fi mai rău! Dacă aveţi o audienţă care va urmăreste vă ve-ti simti inevitabil mai conştienti de sine. Cere politicos oricariui aspirant Paparazzi dintre membrii de familie pentru ca sa te lase să dispui de un timp special cu fotograful dvs. singuri.
  O promisiune a unei sesiuni mici de poze când te întorci , mereu catifelează lovitura!
  Despre Fotografia Mirelui si a Miresei!

  Dintre toate pozele luate la o nuntă, cel mai important portret este al mirelui şi al miresei.
  Unele cupluri de nunta depind de o rudă sau de un prieten pentru a face câteva fotografii bune pentru albumul lor iar altii isi rezervă un fotograf profesionist pentru a face onorurile. Acest articol este pentru ambele ... reale sau wanna-be fotograf de nuntă.

  Un moment bun pentru a fotografia mireasa si mirele este, după ceremonia religioasa şi înainte de receptie. Ideal este un gazon deschis departe de orice cladire. Alte locaţii sunt fotogenice la marginea unei zone cu pomi, în cadrul unei arcade sau acasa, în curtea din spate. Important este să alegeţi un fundal uniform nu f intunecat : unul care nu conţine lumină foarte tare şi zone intunecate puternic impreuna.
  Puneti tanarul cuplu în umbră cel puţin treizeci de metri de orice obiecte de fundal cu feţele lor spre principala sursă de lumină.
  Întoarceţi mireasa treizeci de grade de aparatul de fotografiat şi lasati ca trena sa curga în spatele ei, astfel că doar jumătate din trena sa fie vizibila din poziţia aparatului de fotografiat.

  Nu puneti niciodată de trena în jurul feţei miresei, deoarece aceasta este cea mai nenaturală pozitie şi niciodată nu ar putea interveni în viaţa reală. Puneţi mirele in fata ei uşor uitandu-se catre mireasa si pune-ti-l sa ii ofere braţul lui pentru ea să poata oferi imaginea ca ar vrea sa treaca.


  Asiguraţi-vă că inelul ei este vizibil.  Mâna mirelui care este ramasa pe din afara poate fi în buzunar sau poate sa atinga mana miresei.


  Mireasa ar trebui să treaca aproximativ intreaga greutate la cel mai îndepărtat picior al sau de camera si mirele trebuie sa aiba greutatea sa distribuita uniform pe picioarele uşor răspândite. Niciodată nu il lăsa să ii cadă mîna dreaptă în jos, spre partea lui. Mireasa poate tine buchetul într-o mână în afara ei, la un nivel sub talie, cu lumina un fundal care sa arate silueta dintre cot si talia ei. Un loc alternativ al buchetului este pe pamant lângă picioarele mirelui. Punetii sa isi roteasca capul catre camera dar nu total drept, ci putin unul catre celalalt. Expresiile lor ar trebui să arate fericirea lor, dar nu râzand..
  Alte unghiuri decât pozitia cu privire dreapta in fata, direct pe locurile lor, fără a modifica pozitia adesea aduce a altă compoziţie foarte bună pentru un portret.
  Luaţi în considerare, de asemenea, o privire din spatele cuplului, care ii solicită a-si intoarce capetele lor direct unul fata de altul oferindu-i astfel fotografului si un profil cu feţele lor. O varietate de fotografii sunt posibile cu acest pozitii.

  O poza medie (pana la genunchi), cu feţele lor mai apropiate şi chiar mai aproape cu obrajii aproape atingandu-se, face portrete minunate.
   Încercaţi să-i puneti sa se uite unul in ochii celuilalt, cu braţele mirelui în jurul miresei.
   Lumina naturala venind din spate este sursa cea mai frumoasa, atâta timp cât aveti un reflector care sa ofere un balans natural luminii.
  Formeaza-ti dinainte un crop din vizorul aparatului foto cu atentie si lasa ceva spatiu si deasupra capurilor lor. Atentie la poziţia picioarelor şi asiguraţi-vă că numai părţi ale mâinilor miresei sunt prezentate la aparatul de fotografiat. Gulerul mirelui trebuie să se potrivească confortabil la gât.

  Un portret frumos de mireasa si mire poate fi memento-ul cel mai de pret ale celei mai mai frumoase si importante zile din viata lor.
  Voi puteti face acest lucru!


  0 comentarii:

   

  Cunoasteti-ne

  De ce sa alegeti Adelak Photography pentru a captura memoriile dumneavoastra? iata de ce:
  - ne implicam profund in fiecare si oricare dintre sesiunile ce le avem.
  - o sesiune de foto cu noi nu este doar o sedinta veche facuta... este o noua experienta
  - fiecare sesiune este speciala in parte si reflecta personalitatea clientilor nostri.
  - ne simtim mult mai bine stiind ca vreo 20 de ani de acum incolo va ve-ti uita din nou la aceste fotografii (amintiri), zambind.
  - Ne place ceea ce facem
  - Suntem trup si suflet pentru ceea ce facem
  - Iubim ceea ce facem
  - Iubim ceea ce facem
  - Iubim ceea ce facem
  Cv -ul meu in arta foto il mai gasiti si la adresa :
  www.adelak.ro
  Vizitati-ne si la adresa de Facebook

  Experienta noastra

  Suntem specializati in special in imortalizarea Nuntilor deosebite , si lucram cu clienti noi sau fideli de mai bine de 7 ani.
  Fie că sunteţi la stadiul de alegere a culorilor pentru nunta voastra sau la faza de a alege o anume temă... Adelak Photography & Videography poate fi ghidul dumneavoastră in alegerea stilului de nunta.
  Doriti o nunta nostalgica, care sa va ramana ca amintire vesnica de neuitat ? Suntem ''Pentru'' stilul de nunta vintage/ modern/ classic , si dorim sa va oferim idei de nunta de la foste mirese / cupluri cu imaginatie pentru niste fotografii de epoca / look atemporal sau stilul dorit de dumneavoastra . . .

  Despre

  Lucram cu stil, eleganta, rafinament artistic, romantic si contemporan, vasta imaginatie in suprinderea momentelor cheie ....
  Oferim fotografii deosebite la evenimente precum :
  Nunti, Botezuri, sedinte foto in studio, sedinte foto outdoor , poze pentru clasele terminale (generala/liceu) de clasa a VIII-a sau a XII-a, Book fotomodele / Bebelasi / Familie